Společně
Za ruku tě chytit,
už nepustit.
Společně obletět svět,
třikrát,
tam a zase zpět.
Dokud budeme dýchat stejný vzduch,
dokud nezbude po nás jen prach,
budu tě držet za ruku,
aby si nikdy už,
nemusela mít strach.
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: Fil, CULIKATÁ, Psavec, Ishtar, Frr, mkinka, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)