whisky taur
horcí ve svých nocích
nevíme kam plout
dívky vlnící v bocích
nelze si nevšimnout
ty dívky plují
a jsou
když zavřu oči vidím jejich ruce
vidím jedinou
zas blond
pavoučice
...
pro upřímné svity
sítě zůstanou
skryty
…
znát nebe držím je s plejádou
pro jejich paže
bych roztál najednou
ale objednávám si jen whisky pro býka
když na obrazovce je atletika
asi bych se měl z baru hnout
za chvíli noc mi bude utíkat
a dívky
mají dlouhé vlasy
vlají a lehký vánek smí
to on šeptá kde vodopády krásy
a dotekům pevně rozumí
jedné bych věnoval snové básně
ale jen se dívám
na řeč těla na stěně
* ještě jednu whisky ?
ptá se barmanka
…
: víte ...
jsou veselé povahy
soustředí se a usmívají
a já se nedívám na ledy pro sklínky
tak jak jindy
dneska jinde taji
* také přeji
* ať se dostanou na vrchol
* ale kdyby přece jen z té výšky letěly ...
chtěl bych být polštářem
na mořské posteli
: ano
: děkuji
…
hezká blondýnka se věnuje hostům v příšeří
nechávám dva papírové krále se sklem
a jdu se ztratit
v letních sítích ulic
Přečteno 108x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Frr, šerý, Ishtar, paradoxy
Komentáře (0)