Uvidíme
Už jsem tam?
Už jsem v hlavě?
Tohle znám,
a... jde to hravě.
Je to tady?
Přišli city?
Mám i vady,
no a co ty?
Polibek a objetí,
stačilo tak málo,
láska nebo dojetí?
To mi není známo.
Uvidíme brzy,
co se ještě stane,
jestli nás to mrzí,
nebo se rádi máme.
Přečteno 204x
Tipy 11
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Stanislav32, Marten, Protos1182, Marry31, Caliéry, Frr, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)