Do ráje nechci, v pekle mě nechtějí
prý ještě příliš cítit jsem nadějí
na ráj už nevěřím, peklo snad znám
kamkoli půjdu, půjdu zas sám
Zavřete bránu do ráje
věčnost tam nudná je
věčnost prožitá samotou
bez Tebe, pouhou temnotou
Do ráje nechci, v pekle mě nechtějí
stín světlem je, světlo je nadějí
na ráj už nevěřím, peklo je vzbouření
nudící věčnost, vteřina po snění
Zavřete bránu do pekla
věčnost mi dávno už utekla
samota bez ráje, poslední navždy
poprvé s nadějí, nebe nás vraždí
Do ráje nechci, v pekle mě nechtějí
prý už mám příliš let, na snění
v sebe dál nevěřím, ukrytý v bezčasu
Tebe chci obejmout, křičet zas v úžasu
Byla by z toho dobrá písnička. Jinak já vždycky chtěla spíš do pekla, tam je alespoň teplo :D a navíc všichni zajímavý lidé končí v pekle
19.08.2022 12:57:34 | Marry31
Moc pěkné. Oslovilo.
19.08.2022 11:34:26 | Čemeřice
Víš, já bych jednou chtěla do kočičího ráje. Vím, že existuje. Mám tam Mourka, Besinku i milovanou Myšku.
Kdysi mě někdo řekl, že správná čarodějnice má černou kočku. Tak na mě čeká v kočičím nebi s huňatým kožíškem a tím nejčernějším a nejkrásnějším, co je.
19.08.2022 10:03:22 | mkinka