Starý básník
se zamyslel
Piráti dělají
velkou PR chybu,
prosazují
menstruační vločky
zdarma
...ale kolik holek si hraje na menstruaci
a kolik na svatbu?
Jo kdyby prosazovali svatby
(včetně svatební hostiny) zdarma.
...to by byla jiná písnička.
Starý básník
se zamyslel
podruhé
a šel si
s obrovskou
poetickou pokorou
uvařit
čočkovou polévku
s játrovými knedlíčky