Podzim duše
Hluboko žijeme pod nebem,
nedopadne vždy světlo k nám.
Někdy zahnat smutky nesvedem,
přesto mám v srdci teplo co ti dám.
Hrot pera andělů někdy vynechává,
když píše na listy našich osudů.
Láska však hřáti nepřestává,
zahání smutku obludu.
Pojď blíž já tady jsem a budu,
můžu mluvit nebo mlčet - jak si budeš přát.
V milování jsem Lásko zbaven studu,
chci brečet s tebou a nebo se i smát.
Přečteno 197x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Marry31, mkinka, Sonador
Komentáře (3)
Komentujících (3)