Ta anotace mě mrzí:)jsem to napoprvé nepochopila:)jsem hloupá husička:)
Pociťovka...řekla bych,že v ní je toho vždycky nejvíc..:)a tak je to i tady této Tvojí...moc se mi líbí:)
Mám Tě ráda:)to víš,ne?:)
A úsměv jako sýr Hermelín:)
22.03.2007 14:44:00 | lonely.princess