Byl jsi...
Anotace: ...jedno poučení
Byl jsi jen smutnou poezií
Slovníkem plným ženských jmen
Cestou, již deště tiše myjí
Výhercem zakázaných cen
Byl jsi jen trapnou komedií
Které jsem nechtěla se smát
Nedozpívanou melodií
Myšlenkou v mapách na návrat
Byl jsi jen slepou epizodou
Ztraceným kouskem života
Snad nedopsanou kapitolou
Kterou si vítr pomotal
Byl jsi jen řekou, co se topí
Krabičkou nálezů a ztrát
Byl jsi… to nikdo nepochopí
Rampouchy, co nechtějí tát
Byls jedem v Amorových zbraních
Zbylo jen pár zbloudilých střel
Které už nedokážou zranit
Byls poučením, aniž bys to chtěl
Komentáře (1)
Komentujících (1)