Anotace: 2.7.2022 zemřel v 56 letech můj manžel. Odpočívej v pokoji. Čest Tvojí památce. Prosím, bez komentářů.
Každý den jeden kamínek
Vložím do mozaiky citů
Ze slz, smíchu a vzpomínek
Ach, já stejně vím, že jsi tu
I když stokrát pošetilá
Stesk v závrati z bolavých rán
S láskou, která s námi byla
Se probouzím a usínám
Až modlitba pohltí hřích
A slzy se slijí v moře
Až zapěje sbor andělských
O lásce a o pokoře
Černý řemínek do ostruh
Pro koně, co se nepoved
Co bylo vzácné, vzal mi Bůh
Vkáp místo léku v ránu jed
Kéž pod palbou ticha je smír
A hvězdy, co splynou v jiné
Z naděje láska po vesmír
Až tam, kde čas jinak plyne
Ivuško...vím, že si nepřeješ komentáře.
Přesto prosím přijmi moji upřímnou soustrast.
19.09.2022 22:33:01 | Jarunka