Čtu v očích Tvých
Anotace: Malování tahů 2022
Dlouhé ruce,
co dosáhnou na vesmír
a ve rtech mír.
Dáš hrnek a piji kávu.
Ty přidáš smetanu
a svět bez klamů.
Ta čára dlouhá
je klikatá.
S Tebou jsem vysmátá.
Láska osudová prokvétá.
Je podzim a jen vánkem nechci být.
Na chvilku přijď mě v básni políbit.
Tvé hnědé oči jsou plné lásky.
Nezapomněla jsem.
Utíkám k Tobě zpátky.
Čtu v polibcích Tvých.
Jednou mě pusou probudíš.
Jedno srdce i vesmír.
Ty jediný.
Smíš.
Přečteno 262x
Tipy 21
Poslední tipující: Sonador, Dejvis, Amonasr, CULIKATÁ, Iva Husárková, šerý, Psavec, kudlankaW, Anděl, Jacob P. Verlaine, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)