whisky taur 7
slunce
když odcházíš léto
pomalu mizí sen
maják chvíli svítí
k zimě
a já podzimem
budu skrytý
hřejivým pyžamem
proč moře rozedraných
zná cáry z prostěradel
kdo v nich zakotví
kdo pluje že tě sváděl
k vlně citů
slunce
já dnes kotvím whisky
protože nejsi tu
listí je barva a v barvě ametysti
kamínky žijící
s leštěným havranem
na ebonitu
na poličce
ke vzpomínce noci
vlním jenom ploutví skleněných soucitů
protože nejsi tu
někteří muži znovu jdou k dívce střapaté
zvednou kotvy
že dešťové kapky plují na šňůrce a svítí po ztrátě
…
Přečteno 196x
Tipy 17
Poslední tipující: Lexi, Sonador, Marten, CULIKATÁ, Iva Husárková, Vivien, Psavec, paradoxy, Stanislav32, šerý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)