Hvězdy
Anotace: Malování tahů 2022
viděla jsem hvězdy.
Budoucnost já a Ty
v symfonii i vzdychání taktů.
Žijme život bez pocitů
osamění.
Spolu bez odloučení.
Dívám se na oblohu
i ve dne vidím duhu,
že líbat nejen snem Tě mohu.
Báseň k uchu Ti přikládám,
ať má šarm to čekání,
kde pohádka zazvoní.
Už voní Tvá ruka i dlaň.
Hovoří ústa.
Už se staň.
Přečteno 210x
Tipy 21
Poslední tipující: Dejvis, Caliéry, Sonador, Amonasr, Equus przewalski, Vivien, Fialový metal, Stanislav32, Psavec, Protos1182, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)