whisky taur 8
...
je čas létajících polštářů
skrývaly tvé sny
a já
poslední ze lhářů
zadívaný už nechci být
do sluneční princezny !
oslepuje mě i její stín
dnes budu patřit
celý
zářím
do nečasů vlákán sólem tvým
a tmavovláskám se oddám blízko vesmíru
tak pojďte lásky které jste mě chtěly
dáme si whisky
a potom pa
.
nelinka má několik kvíkajících retrívrů
jeden fešný zkoumal
i s boudou by hafici chtěl
a my jsme také psi
zvlášť když jde řeč o tom co jsem rozvrčel
.
* mňaucta
* hafaňáco
a už je to tady
díky !
není za co
.
na recepci anděl přiletěl
v trní
v kabelce šípky budou asi bez nálady
chtěli mě chytit
ale já jsem sebou trhl a na duši mám čáry
jak nebe letadel
nebojte se slečno tady mých zelených kukadel
už v nich srší vášně
brzy vás dostanu
* růže ještě kvetou
to nechápu
a že jste v ložnici zas ve svých útocích ve slanu
* polštářová
* v milostných pohořích sotva dotkne
* hloubky oceánu
zahledím se v neznámé hvězdy
ona mě omámí
* s hvězdou noci tiše nezůstanu
není sladká
* takže teď nebude ani pohádka
je konec
prázdnin sklapla lehátka
* ty jsi nemusel se mnou jezdit
na hotel
mám rezervaci již pro znalce
diskrétně
a vždy jsem
profesionál
u hvězdy
ještě udržím i polštářky na flétně
* trénovat milování
* je třeba v každé době na louce !
to je tvá představa že
sedí motýl na holce ?
* bez lásky ? ... by jenom veršoval !
to je smutné že bych radši spal !
* jenže teď se o slovo hlásí jiní motýli
.
zatímco podléháme divokému snu
v peřinách
je zkouška sirén
jedna je žárlivá
a druhá je strážkyně hladiny
než pro trochu doteků mě dívky s křídly rozptýlí
* koukej do zrcadla
* tam by láska svítila jak pravda
ale já použiji opět svou hvězdářskou fintu
kůň myšlenek uhání k cíli
že to milování k jitru svítí jak plamének pod lžičkou u absintu
* jako ty mě žádný jiný nerozčílí !
jako já chci uniknout k princezně
kde tiché slunce žije
ale tmavovlásky mě jen tak nepustí
první noc je žár v kině
druhá
neví čí je
létá ohnivé peří
k lásce se nedostávám
a anděl ?
* doufejme že v růžovém ...
i rozvrzané postele odpustí ...
.
sen
je večer
v reálu
bosá blondýna si na balkoně věří
a já dole u whisky
do ulic se dávám
za chvíli jsme zase v tom
tričko letí z výšek a hoří
na šípkovém keři
* zase jsme se s láskou nesetkali
ale tmavovlásky v klíně ...
* noci !
ty mě milovaly na okřídleném oři
* jak inkoustové kaňky mi duši rozpustíš
ať poznávám léto balkón i postelové světlo
blondýnu v krajkách
žaluzie
do ulice z nebe slétá smích
probouzíš se v zimě ? srdce ?
whisky na kuráž
a pryč je bezmoc
* odejdi !
* a dobrou noc !
.
a nakonec nás zasypou běloučké letargie
Přečteno 126x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Marten, Psavec, šerý, Fialový metal
Komentáře (0)