Jazyků plná
Babylónská věž
kde není pravda
tam je jen lež
kdo neuměl žít
musel odejít.
V cirkusu akrobat
neuměl milovat
srdeční zbabělost
sebral jí nevinnost
nedal jí upřímnost
upadl v nemilost.
Již nechce ji trápit
nechat uchvátit
touží se vrátit
bolest vytratit
a duši hladit
srdce jí splatit.
Však neřekne zas
že vrátit chce čas
na věnci stuha
po dešti duha
naděje první
láska až druhá.