Tak jako rybář
čeká na svou rybu
já uvnitř tebe
pokouším se najít chybu
však vidím jen tvou vnitřní krásu
pochopení
milování
spásu
Vidím v tobě akorát
lásky plný vodopád
vidím v tobě svatozář
já v citech prostý bankrotář
obdivuji tvoji moc
s kterou spěcháš na pomoc
nešťastným a opuštěným
nemocným a nikde chtěným