whisky taur 15
další dny se už jen ztrácím
z dosahu Luny a její hvězdy
tonu ve špatné poezii
a je mi to klíčem
k zapomenuté v noci
dokud jsem dýchal pro pauzu v melodii
dekódovaly mě umělkyně
a chtěly mě získat pro kousek těla
vlekly i sny
rády do lesa
a pak mě nahého nechaly napospas ostružiníku
je to jak nědělní sex
za jitra vás probudí touhy
v srdcích jim zní sametový zpěv čekám tě zde
jste na perfektní dálnici
jedete
a blížíte se k nekonečnému ženskému volání
a když dorazíte za sluncem v červáncích
ihned je večer
a najednou je noc
Přečteno 120x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Stanislav32, Fialový metal, Lexi, šerý, Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)