Anotace: Dobíjíš mě, jak baterie a hřeješ jako horká láva, jsi slunce, které ve mně žije, paprsek s kterým ráno vstávám.
Ahojky, děkuji, tohle jsem dneska potřebovala. Jsem taková rozunavělá a ta básničky mě postavila na nohy. Taková zamilovaná a roztoužená :) aaa... s optimitickým pohledem :)
22.03.2007 18:57:00 | Zamilovaná do nezamilované doby