whisky taur 17
když mě bolí srdce
nejradši bych spal
a na lahev od whisky
už se nedíval
když mě bolí srdce...
ale co když whisky
také bolí srdce
zavřená je ve skle
etiketa na světle
čte mé slzy lesklé
je zde ještě někdo
kdo by se mnou vstal ?
není
a tak u whisky
skláním hlavu na sklo
na stůl s fotkami
kdy jsem se i bez whisky
s tebou na svět smál
a ty ? kdy jsem tě miloval ?
to když jsem spal
Přečteno 94x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Lexi, Fialový metal, mkinka, Psavec, Stanislav32, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)