Vyznání
Miluji tě
a nejsou
to jen slova.
Opakuji je
zas a znova.
To proto aby
si jim uvěřila,
že to nejsou jen
prázdná slova.
Co skrývá se
za nimi
to je jen mezi
námi.
Otevři srdce
a čti v mém,
tak jako já
v tom tvém
Všechna láska
co mám v sobě,
ta je věnována
jen a jen tobě.
Dnes, zítra
prostě navždy.
Nezažije to
skutečně každý.
Proto si toho
musíme vážit,
vzpomínky
na krásné chvíle
uložit.
A v těžké chvíli
z nich čerpat
sílu
aby jsme mohli
už jen stoupat.
Vzhůru až do nebe,
do nekonečna
a ještě dál
na ten pověstný
nebeský bál.
Kde s Anděly
budeme
navždy tančit
valčík lásky,
který se budeme učit,
celý náš život
je tu pro tyto chvíle,
neboj se lásko,
jsme už blízko
našeho cíle.
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Psavec, girasole, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)