Chci být...
Anotace: takové pokračování, čím pro Tebe chci být...
Studna bezedná
Nekončící vidina
Denním snem
Veselým ochráncem
Sladkým vínem
Chybějícím rýmem
Nejtajnějším přáním
Příčinou Tvých ledů tání
Teplem ve studené zimě
Tím, kdo Tě zbaví i nejtěžšího břímě
Obyvatelem ve Tvém srdci
Být s Tebou, nic jiného nechci
Komentáře (1)
Komentujících (1)