Přijímání
Anotace: Jsem příznivcem podobojí . . .
Noří se v hlubinách duše,
myšlenka z vesmíru mojí mysli.
Jak šíp vystřelen z kuše,
co zasáhl mé smysly.
Koupám se v variacích fantazie,
s vůní přání mých a snů.
Hvězdy jsou jako tóny poezie,
a srdce dirigentem těch mých dnů.
Tys hlavní postavou té hry,
co kulisy do šedi dnů čmárá.
Ze srdce plameny mi vyšlehly,
a duši smíchem rozehřálas.
Pojď hřát mě ještě chvíli
a barvit moje fádní žití.
I hvězdy se už zastavily,
rty nastavuji k z lásky pití.
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marry31, šerý, Fialový metal
Komentáře (0)