Vločka
Padla vločka do sněhu,
víc udělat nemohu.
Padla vločka do závěje,
a co víc se asi děje?
Tála vločka v závěji,
že jinde ji nechtějí,
že až příliš hřeje,
že ku lásce spěje.
Věřil jsem té kráse,
jednou dojde spáse.
Řekne jí jednou jiná vločka,
že tu s ní do jara počká.
Přečteno 210x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Bufik, Sonador, Holoxicht, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)