Zpověď
Díky Bože tobě,
za to špatné žití,
až jednou skončím v hrobě,
nikdo to nepocítí.
Ač jsem nebyl dobrý,
přeci jsem sladce žil,
a vím že není vhodný,
co jsem natropil.
Podváděl a lhal,
nečestný jsem byl,
přesto miloval,
a o lásce jen snil.
Když nikdo nechtěl milovat,
to kým jsem se stal,
tak jsem začal litovat,
že jsem neobstál.
Rozdával jsem radost,
na úkor svého bytí,
za to byla starost,
jak se čí oči třpytí.
A když jsem myslel na Lásku,
Bože to mi věř,
navlíkli mi oprátku,
a byl jsem lovná zvěř.
Bože, já byl dobrý,
aniž to snad věděli,
prudký, avšak hodný,
a stejně mě věšeli…
Přečteno 179x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Holoxicht, Sonador, Fialový metal, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)