Paleta
Anotace: Malování síly 2022
Potkal jsi mě z nenadání
v barvě ranní
a míchal jsi mi touhu
i lásku vkreslil ba duhu.
Snad smím zůstat
v času kalu
či dát s Tebou hlavu vzhůru.
Dáme si opakování,
co už známe.
Ne že ne.
Slzy dneska vynecháme.
Postel ještě nedostlaná.
Čeká na nás, miláčku.
Žijme přeci dnes a denně pro lásku.
Zazpívej něžně , skřivánku.
Brzy vínko čeká na nás.
Znásobíme lásku milionkrát.
Psst, pojď už mě zahřát.
Přečteno 170x
Tipy 11
Poslední tipující: Bufik, jenommarie, kudlankaW, Fialový metal, Frr, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (3)