Při otevřenèm okènku
Čekám na svou panenku
Ona však nepřichází
Na srdci mě z toho až mrazí
Vítr fouká do okénka
prozrazuje mi kde je má panenka
Prý se s jiným prochází
Ode mne navždy odchází
Slzy mi stékají po tváři
Dnes nemám nic na talíři
Zlost na povrch propuká
Chce aby se z ní stala ropucha