whisky taur 22
… a dál jsme se jen zabodly do ticha
bez srdce
pro meruňkové šípy pláče
když nevydržíš ani den bez whisky
i shnilá rajčata tě mají
za nepoetické slzy pro pavlače
jdu domů
a letí na mě nejen hlína z květináče
to nejsou moje boty
zatraceně
roztříštili jsme se pěkně
na pláže letmých doteků ?
nikoliv
a lahev od whisky díky keramické káče ?
je marné něco říkat
když jde jen o pysky
vzdej se básníku i černé propisky
vždyť se ukázalo
že je vždycky skvělý nápad
vylézt na skálu
protože z výšky to poletí rovnou
na ostrov poeticky posmrtných duší
a to není málo
ležet v postelích s mrtvolou
které mě přijdou do nocí strašit
svými láskyplnými barvami peřin
prostě já už ti nevěřím
ani kdybys používala citové aviváže
vrať mi tu lahev a budu jak zákon káže
a zvíře
milá dámo nenosí tenisky
Přečteno 99x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Marten, šerý, maliska, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)