Jsme jako cizí,
naše přátelství nikdy nebylo ryzí,
bylo plné zklamaní,
po lásce, co mez námi není.
Měla jsi mě ráda
já věřil v lásku,
jako kamaráda,
prohrál jsem sázku.
Vsadil jsem život,
víru v lepší svět,
spáchal na sobě podvod,
ted není cesty zpět.