Kdybys tady byl,
Tak bychom si hráli,
Na rty líbali
A do noci se smáli
Kdyby jsi byl blíž,
Tak bychom si psali
Sny si kreslili
A schůzky domlouvali
Kdybys nebyl ztracený
slzy netekly by
prázdné obzory…
A spousta dalších kdyby
Ztracený v říši snů ...
Cesta není zpátky
Léta k nebesům
I do pohádky
Ztracený a nalezený ...
Stín i duch
Tam všude, kde je i kde není.
Ani ...
Čas
Světlo
A pohlazení.
07.10.2022 19:27:11 | Fialový metal
Ztracený a není k nalezení
Nehladí a nelíbá,
Prostě tady není
Jen občas nad obzorem
zabliká
A bolí k nesnesení
Ten prázdný čas
Ten stín i duch
To prázdno v tichém snění
07.10.2022 21:38:57 | Lexi