Pocity

Pocity

Anotace: ---

.
Tvé oči jsou jak smaragdový ráj
tvé rty úsměvů jinotaj
tvá tvář je drsná a přec mě hladí
tvé polibky na má víčka chladí
tvé pohledy mě také svádí
a do rozpaků mě uvádí
doteky
tvých dlaní
jež jsou na hraní
v mých představách,
když je čas ke spaní
napadá mě znenadání
já chci být jen Tvá paní
noc s Tebou je jak na počkání
krásných představ
jemných vzdechů
jež se do mých úst tak vhání
já jsem jak z mechu
jdu za Tebou zas pro útěchu
v každodenním spěchu
...cítím Tvé já
.
Autor Markéta.., 22.03.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ty jsi z mechu a já jsem hříbek :-)))

22.03.2007 22:53:00 | mudr-c

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí