Hvězdy se probudily do noční oblohy
Vzpomínam jaké si měla nádherné nohy
Měsíc krásně svítí, ty voněla jsi jako kvítí
Z kapsy vytahuji tvůj vlas
Já chtěl bych tě po vlasech pohladit zas
Ryba občas z vody vyskočí
Pamatuji si tvé nádherné oči
Zpívala jsi pěkné písně
Já jsem na našem oblíbeném místě
Sedím u rybníka úplně sám
Já tě v myšlenkách pořád mám
My chodívali jsme se koupat sem
Nyní už tu nejsi
Ať je ti lásko lehlká zem