Cukrkandl
Lásko
jsi rozbřeskem mým
jdu ti naproti
abych si tě v dlaních hýčkal
a vykřesal ti tulipán
jaký zbožňuješ
když podešívám vysněné polibky
na tvůj srdeční věneček
tak se mi chce hořet purpurou
a na loutnu ti hrát do tvých plamínků
chudobky hvězdnicípé
vlaze v podzimních kapkách barev.
To přáno padá zrnitě
přes tvá očka jiřičná
lepím si tě na řasy listnatě
a šumím
šílím
že to pouhý je však den
který stmívá ten tvůj satén
co bych ho rád oplétal
znovu jako cukrkandl.
Přečteno 160x
Tipy 20
Poslední tipující: Vivien, Sonador, mkinka, Stanislav32, Psavec, šerý, Lexi, Frr, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)