Chtěl bych ti být.
Chtěl bych ti být:
Vzduchem co dýcháš,
sluncem co tě hřeje,
slůvkem z věty lásky co říkáš,
důvodem, co tě rozesměje.
Listonošem, co dobré zprávy nosí,
příčinou, proč se ze snů usmíváš,
Tvou oporou, když tě život skosí,
vším, co v srdci nosíváš.
Jiskrou, jež v duši oheň rozhoří,
nocí plnou rozkoše,
vírou, co i hory pokoří,
Tvou láskou bez hoře.
Větrem, co život plachtám navrátí,
hvězdnou oblohou, co správnou cestu ukáže,
šťastnou chvilkou, co vše v dobré obrátí,
hříchem, co své city neváže.
Přečteno 663x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
Komentáře (3)
Komentujících (3)