Anotace: Napsala jsem to po tom, co jsem si opět uvědomila, že vlastně taky nevím co chci... Jen už nechci trápení a hádky...
MOc dakujem za tvoj komentarik, ani netusis ako velmi ma potesil! si strasne mila a zlata! ak navstevujes lide.cz, tak nepochybujem, ze presne vies, o com je ta moja basnicka... a nepochybne mi rozumies... a co sa tyka Masters- aj pre mna je to (okrem skvelej muziky,samozrejme) hlavne nesmierne vzacna prilezitost vidiet vsetkych tych svojich blizkych vzdialenych...a mozno tam stretnem aj teba;-) zatial som si stihla precitat len jedno tvoje dielko,ale urcite pridem zas, ked ma nebude tak tlacit cas =D maj sa prekrasne a este raz vdaka za mily komentik :-)
13.05.2007 22:47:00 | gallatea