Smíš zastavit čas , to krásné v něm
Zmačkaným stranám inkoust vládne
Na společném místě, a v tentýž den
Co srdcem psáno, nikdy nezeslábne
Nevsákne slzou znovu do kamene
Slunce je za mračny, žel ho nevidíme
Nesmysl myslit si, že už nezmokneme
Smyslem jest láska, tou se usušíme
Čas zpomalil včas,a my v něm
Kamení brzdí smutek v dlaních
Jsme měsícem noci, a jeho vlastním snem
A jeho prach, štěstím v milování