Sedím sama na pláži, mé slzy se od moře odráží.
Malé rybky se na hladině občas ukáží.
Chtěla bych je chytit jako tebe, jde to z těžka,
Truchlím a dívám se do nebe.
Ty proplul si mi skrze mé prsty,
já chtěla si koupit šaty pro nevěsty.
Mé srdce je raněné, že kupješ svatební šaty jiné.