Harmonium

Harmonium

Anotace: Malování síly 2022

Estrogeny ženy.
Testosteron klouže.
Obraz vrní v mlze.
Akt má vrátka
a zahrádku k tomu.

Smích vchází z lomu.
Historie Adama i Evy,
co z ráje si plní.

Mezi nimi hvězdy
v lůně tají.
Jablko je sladké
a život trojí.

Hlavolamy života
a náruč rozkvétá.
Šťastná paleta,
milosrdenství zná.
Pod ní podepsaná žena.
Krásná a poodhalená.
Autor mkinka, 12.10.2022
Přečteno 139x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Dejvis, Kan, Stanislav32, Psavec, Frr, Jan Kacíř, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná ***

16.10.2022 11:47:45 | Dejvis

Ach, moc děkuji, zlatý.

16.10.2022 11:49:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí