tažen za tmy
pavoučí rose lovíš světlo
stejně jak v očích modrou tmu
léto že se rozuteklo
a květ nechává v nezájmu
a na květ zvolna padá šero
ještě dřív než srdce odkvete
na noc se lítosti derou
na nebe hvězd jsou poseté
jsou poseté zhaslým citem
jenž do ticha skomírá
že chceš se dotknout dálky hvězdy
a ona oči přivírá
přivírá je bez soucitu
k dálkám v nichž jsi odešel
že ve vlasech s jitrem svitů
jsi svému slunci šeptal pěl
zamčená jsou dnes i slova
ledově tesknou modlitbou
už se tě srdce nedovolá
a tmy křičí samotou
Přečteno 155x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fil, mkinka, Fialový metal, blues, Jan Kacíř, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)