za pět minut noc
slunce
když i mně svítíš
chci být pro polibky fotovoltaický
ale jsem jen temný
jak desky na střeše
zimáku pro horkou vodu
aha ono to cvičení jógy
s vesmírem nefunguje
tak jsem rád jak jsme se viděli ve sprše
příště si budu pouštět místo draka
fén žhavých spirál
a horské v koupelně
sám a bez květin
a v páře
nechám cestovat kapičky tvého parfému jsoucna
než se zasním že mi duha
nerozplyne
už mi před soumrakem podává ruku
a ty za chvíli máváš z modra
jako bych nevěděl co to znamená
mít tě tak blízko na rozbřesku
a blábolit něco o tvrdém ovoci pro zimní zahradu
mohlo mě napadnout
slečna je střelec
prostě si zadá do gps moji ledovou adresu
a napíše vyjíždím
vím to celý den
krasobruslení
a v noci je mi zima jak rytíři bez hradu
v něm si tmavovláska dá vína
a pevná forma želez se vzpíná
zní ženské akordy jdoucí do klína
v krbu dřevo praská
že žár
a co tvá láska
Přečteno 135x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Marten, Psavec, Fialový metal, CULIKATÁ, Vivien, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)