Ruku si neodrežem, ale hlavu by som ti dal
Blázon.
Chytený v rukách lásky.
Nečakala ani náhodou,
Že to spraví VŠETKO.
A kroky,
Čo vždy boli zatúlané,
Zrazu nechavajú stopy s jeho menom.
Radostne ale zároveň,
(Záhadne a nie dosť)
Potláčajúc radosť zo samoty,
Ktorá sa vynára z každého bozku,
Ktorý ju mal od nej oslobodiť.
Má ho rada.
Miluje ho?
Sama nevie.
A nemala by v tých slovách
byť stopercentná istota?
Ruku si neodrežem
Ale hlavu by som ti dal.
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: přema, mkinka, Fialový metal, Sonador, CULIKATÁ, Vivien
Komentáře (5)
Komentujících (4)