Medová slza
Medová slza
zas a znova
poplakává nad krajícem chleba
když ji prosvitlo dnem
ta vzpomínka trnitá
co smutkem květiny zabolela
a rozezněla tak zvonička k žalu.
Chasník truchlí se sekyrou v ruce
a dříví vůněmi to ztiší
on Boha najde ve svém srdci
za ženou větru
se jednou vrátí
a pohoupají se po nebeské krajině
na kolíčkách peřin
si světí Lásku
hrsti lněné ke spánku.
Ona už o tom pověděla andělům
již jsou shledáni
a rozvětvují křídlo k Persey
za své
jmelovitě.
Přečteno 169x
Tipy 20
Poslední tipující: šerý, Sonador, Fialový metal, mkinka, Iva Husárková, Kan, Dreamy, Frr, blues, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)