Dlouhý pohled,změna v hlase.Zažívám to,zas a zase.
Líbím se mu?Nebo ne?Úvaha mne,nemine.
Sladká slova,oči chladné.Tohle dobře,nedopadne.
Když šeptáš mi své: Mon chéri.Cítím silné Déjà vu
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?