Láska
V černé noci půlnoční
stojím tu sám,
ztrácím se v pavučině snů,
přec nikoho nehledám
brouzdám v tomto zvláštním světě,
z rozsvícených lamp
měl jsem tě potkat v Létě,
možná jen jako tramp.
toužím se proměnit v červánek ranní,
v oblohu modrou, blankytný sen,
jsi bohyně na zámku co srdce mé zraní
jsem blázen? Že poznat chci tě jen.
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, Psavec, Fialový metal, Dejvis, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)