Chtěla jsem se sebrat a běžet za tebou.
Po pěti letech.
Motýli v břiše.
*
Vždycky se mi líbili kamenní muži.
Na dotek studení,
s nehybnou tváří.
Uvnitř ohně hřeje a jasné světlo září.
Chtěla jsem si zasloužit.
A pak navždy mít.
Chci být amazonskou princeznou, která ve své zbrojí..
se bojí, že ji svobodu vezmou.
Rozbiju tvou,
schránu kamennou.
Věcnou nezávislosti a něhou .
Být jen privilegium držet svou ruku v dlaních.
Oči divokých laní.
Laň, co nechce být ochočena.
Jen tvoje bude žena.
Pro tebe, muže s dobrým srdcem.
Křehkým jádrem.
Vášní , co tepe pod povrchem.
*
Někdy prostě jen chcete najít někoho, kdo utíká stejně rychle a litá stejně vysoko.
Přeji ať se ti to podaří..však není všem dnům konec Loveless*
Jinak..pěkné, otevřené
a reálné;)
18.10.2022 22:20:44 | jenommarie