Anotace: *Lásce
*
Utečeme
~~~~~~
Vím dobře můj milý
co v srdci tvém se děje
pojď aspoň na chvíli
ať do snů utečeme.
Otevřou se dveře
pro možnost dýchat spolu.
Potichu přistoupím
ať nevyplaším lásku.
Pojď aspoň na chvíli
tam můžeme se zdržet
toužím tě pohladit
a v náruči tě držet.
Za dveřmi k našim snům
se spolu přiblížíme
TVÉ oči a úsměv
to jediné chci vidět.
*
Utečeme k sobě, drahý. Tam naše místo, kde stisk osudu nebolí. Tam s láskou si můžem šeptat, cokoli*
Ano, přejme si to. Hladový člověče.
30.10.2022 02:54:12 | šerý
Mám k tomu jediné..kéž aspoň tak oboustranně plnných pro nepřízeň osudu..vzájemně si věřit. Zaplnit skulinky, které nás bolí, hojivou důvěrou, laskavými slovy.
Tam na tom místě...se dvě srdce spojí *.
..
Děkuji TI Šerý*.
Ach jo..:);).
..tak tak
30.10.2022 10:01:58 | jenommarie
Krásné toužení. Proč jen to někdy tak bolí? ST
19.10.2022 10:19:30 | Lexi
Aby jsme věděly
že máme srdce
na pravém místě milá Lexi **;)
Však někdy se toužení rozpustí,
jako pralinka v ústech:D
Děkuji TI moc
20.10.2022 12:31:19 | jenommarie