poznat tě
Znát tak tvoje myšlenky,
jako pavouk v síti času,
rozmotával bych tu pavučinu a četl.
Znát tak tvoje touhy,
jako kolibřík svými křídly hladinu,
čeřil bych je v každou hodinu.
Znát tak tvoje pocity,
jak výpravčí co pustí vlak na špatnou kolej,
vyměnil bych je s tebou za city.
Znát tak tvoje dobré skutky,
jako anděl co svítí modlícímu na cestu,
zahnal bych tvoje smutky.
A nejvíc bych chtěl poznat tvoje hříchy,
a padnout s tebou do pekla,
jako oběť naší pýchy.
Přečteno 208x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Kan, Sonador, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)