Jednom déšť mi stéká po šíji
Jenom déšť po tvářích mi stéká
Místa, kde mohli jsme, a nebyli
Každá nevyřčená věta
Jenom déšť mě hladí po vlasech
Jenom déšť v nich něhu hledá
Studený déšť mi bere dech
A nic mi za něj nedá
Jenom déšť a já jsme zbyli tu
Kdesi se ještě vítr zvedá
Stojím tu v kalném úsvitu
A ve stínech tvůj úsměv hledám
Úsměv najdeš na polštářku ******
Kde jiskřičky jsem ponechal ******
*****
****
***
**
*
Krásné verše Lexi.
19.10.2022 14:15:22 | Fialový metal
povedla se ti .)
19.10.2022 13:29:10 | Constantine