Lásce
Anotace: Malování síly 2022
Tvé modré oči chodí tiše spát.
Pod víčka šeptám, že mám Tě rád.
Odhrnu vlasy a něžně pusu dám.
Zaženu ten Tvůj šrám.
Noc jemná a ruku Ti hladím,
ty pomněnko jarní.
Teď padá lístek
a v srdci poupátko mám.
Pro koho - vím sám.
Bez Tebe si stýskám.
Zavřu oči a s Tebou posnídám.
Přečteno 188x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, Stanislav32, Marten, Frr, Psavec, Dejvis, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)