Anotace: * Lásce
*
Podzimní dny
~~~~~~~~~
Už obutí jsme do podzimu
do očí barvy chytáme.
Nech spát ještě chvíli zimu
tak pojď, jen se projdeme.
Já povzbudím tě v každém kroku
i stát můžeme na chvíli.
Sledovat barvy listů v letu
než zima se zas přiblíží.
Pak číst si budem z očí příběh
se hřejivým nádechem
pohladím tvou laskavou tvář
u hrnku kávy, u čaje.
A doplníme políbení
ať je nám sladce na srdci
sbírat barvy, číst si z očí
a dny budeme mít kouzelný.
*
*
Krásné verše, Maruško. A fotografie tu podzimní náladu podtrhuje. Ráda dávám ST a posílám srdečný pozdrav z Prahy. Daniela
20.10.2022 19:18:32 | danaska
Moc TI děkuji milá Danielko, mám radost a posílám srdečné pozdravení z Hluboké nad vltavou **:)
22.10.2022 15:07:53 | jenommarie