Miluji
Anotace: Malování síly 2022
Tvůj rozzářený obličej
v abecedě bez hesel
je jako obrázek bez čísel.
Jsi rozluštěná a chtěná.
Tónina hladí v e - mol.
S Tebou je vrchol v okamžiku.
Už bereš kliku a dáváš ruku díků.
Milujme se. Vrkú.
Přečteno 236x
Tipy 12
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Lexi, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, Holoxicht, Caliéry
Komentáře (6)
Komentujících (4)