Láska
Měsíc co svítí nad naší hlavou
neví a netuší jak ráda tě mám.
Hvězdička blízkavá splní mé přání
zabliká,zazáří a už tě mám.
Slunce nás probudí paprskem prvním,
neví,že láska potkala nás.
Začíná den,další den s tebou
prožijem spolu ten krásný čas.
Komentáře (4)
Komentujících (4)